Мини през тоалетната, преди да тръгнем“! Това си е закон“

...
Мини през тоалетната, преди да тръгнем“! Това си е закон“
Коментари Харесай

Ходите ли до тоалетна „за всеки случай“ преди да излезете: Оказа се, че не бива да го правите

„ Мини през тоалетната, преди да тръгнем “! Това си е „ закон “ освен в българските фамилии, ами по целия свят. И за дребни – там напряко си е заповед, и за огромни. За всеки случай, че да не ни налегне потребността по-късно, когато съвсем несъмнено ще е неловко. Оказва се обаче, че това е нещо, извънредно неправилно. Така най-малко твърди доктор Даян Вутон, която е специалистка по действието на пикочния мехур. Според нея уринирането „ за всеки случай “ носи повече щета, в сравнение с изгода. „ Това значи, че пикочния мехур в никакъв случай няма да се изпълни до естественото равнище – повече от 200 мл – тъй като постоянно е празен. Ако не се разтяга, пикочният мехур с течение на времето ще отслабне, което значи, че ще би трябвало да уринирате по-често. Веднъж имах пациент, който трябваше да уринира 22 пъти дневно, тъкмо заради този табиет “, изяснява доктор Вутон.

ТЯ ОБЯСНЯВА ОЩЕ ЕДНА ЧЕСТО ДОПУСКАНА ГРЕШКА
А точно – доста хора, които постоянно вървят до тоалетна, се пробват да решат казуса си, като се лимитират да пият по-малко течности. „ Това също е сериозна неточност.
Ако не одобряваме задоволително вода, урината става мощна, има повече киселини и стартира да нервира пикочния мехур, тъй че в действителност би трябвало по-често да уринирате “. Нейният съвет е да приемате задоволително количество вода, само че и да не уринирате „ за всеки случай “, а да ходите до тоалетна тогава, когато в действителност имате потребност.

А ето и един потребен съвет, в случай че имате затруднено уриниране
Изрязвате вътрешността на една приблизително огромна ябълка, като изваждате от нея семките.
Във вътрешността се слага една дребна щипка с нишадър.
Ябълката се запича и когато нишадърът в нея се разтопи се изважда и се изяжда. Консумирайте по 1 една ябълка с нишадър всяка заран преди закуска и ще усетите облекчение след 7 дни.
Приложете лекуването до цялостното облекчение на неподходящия признак.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР