MINI представи официално програмата си MINI Recharged, която е в

...
MINI представи официално програмата си MINI Recharged, която е в
Коментари Харесай

MINI Recharged: Електрическо бъдеще за всяко класическо MINI

MINI показа публично програмата си MINI Recharged, която е в положение да вдъхне нов живот на всеки типичен представител на марката, притежателят на който е решил да размени остарялата както във времето, по този начин и като технология, задвижваща система с мотор с вътрешно горене (ДВГ).

От MINI споделят, че MINI Recharged съставлява опция за продължение на истинската легенда на марката в 21 век, по един резистентен и виновен метод.

Програмата за промяна MINI Recharged планува възвратима на 100% замяна на задвижващата система, при която класическата такава се заменя с напълно електрическа. След отстраняването му от структурата, ДВГ-то на съответната кола се отбелязва като принадлежност и се складира за следваща приложимост.

Новата и напълно електрическа система, която оферират от MINI в програмата си MINI Recharged, включва електромотор с мощ от 123 конски сили и батериен модул (презареждане с до 6.6 kW), който дава обещание свободен пробег от към 160 километра.

Трансформираното класическо MINI получава характерен инструментален панел и идентификационна табела, и дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за към 9 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР