Миналогодишната шампиона от Откритото първенство на САЩ Ема Радукану отпадна

...
Миналогодишната шампиона от Откритото първенство на САЩ Ема Радукану отпадна
Коментари Харесай

Ализе Корне детронира Радукану на US Open

Миналогодишната първенеца от Откритото състезание на Съединени американски щати Ема Радукану отпадна още в първия кръг на тазгодишното издание на шампионата, откакто загуби от французойката Ализе Корне с 3:6, 3:6.

Преди година британката изненада света на тениса, като стартира от квалификациите и записа 10 следващи чисти победи, с цел да стигне до купата, само че тази нощ тя не съумя да се опълчи на Корне.

Опитната французойка направи решителен пробив за 5:3 в първия сет, след което не сбърка на своето подаване, до момента в който във втората част 19-годишната Радукану стартира по-силно и поведе с пробив за 3:1, само че по-късно Корне стартира да господства и взе пет следващи гейма, с което затвори мача след час и 42 минути игра.

" Съжалявам, че я победих, знам, че я харесвате, само че съм доста удовлетворена от играта си. Мисля, че направих доста стабилен мач, дадох всичко от себе си на корта ", показа 32-годишната Корне, която с присъединяване си на US Open усъвършенства върха за най-вече следващи участия в шампионати от Големия шлем - 63.

Във втория кръг игралата няколко пъти в София Ализе ще се изправи против чехкинята Катаржина Синякова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР