Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек имаха все хубави

...
Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек имаха все хубави
Коментари Харесай

Когато Джей Ло прави секси подаръци

Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек имаха все хубави мотиви за празнуване. И несъмнено, не пропуснаха да отбележат уместно както рождения ден на певицата, по този начин и първата си от сватбата.
 Дженифър Лопес е секси по бански на празненството за 54-ия си рожден ден
Секси фотосите на Дженифър Лопес от рождения ѝ ден

Певицата наподобява зашеметяващо по бански и на 54

От двете събития по-грандиозното бе  на Джей Ло, за който стана ясно, че е провела празненство в новото за 60 милиона $ в Бевърли Хилс. От фрагментите, които певицата показа в Instagram, си проличава, че много се е забавлявала.

И до момента в който тя се приготвя за 51-ия рожден ден на брачна половинка си, двамата явно са имали време, в което да разхлабен с малко шопинг.

От Entertainment Tonight разбираме, че дружно са посетили магазин в Саутхемптън, Ню Йорк, откъдето  е купила за половинката си тениска с надпис: Woke Up Sexy As Hell Again (в превод от британски: Отново се разсъниха демонски секси).

Очевидец в магазина разкрива пред изданието, че двойката много се е забавлявала, до момента в който е пазарувала в магазина. Освен това издава, че и Джей Ло, и Бен Афлек, са били " супер благи " към личния състав. " И двамата бяха доста щастливи и изглеждаха в ужасно въодушевление ", споделя още очевидецът.

В Instagram профила си от магазина са се похвалили за визитата на двойката и са посочили точната тениска, която певицата е купила за половинката си.

На нас дизайнът също ни подхожда, само че несъмнено, посланието е значимото. И то безусловно се отнася за Бен Афлек. Дженифър Лопес в никакъв случай не е криела, че се възхищава на секси излъчването и релефното тяло на брачна половинка си и даже го е показвала в Instagram с негови полуголи.
 Пие ли Дженифър Лопес (и за какво е основала алкохолните питиета Delola)
Пие ли Дженифър Лопес

И дали почитателите повярваха на отговора

Колкото и да ни подхожда закачката с тениската обаче, мощно се съмняваме, че това е същинският подарък за рождения ден на Бен Афлек от Джей Ло. Някак ни се коства, че на специфичния си ден той ще получи много по-голяма изненада. Надяваме се този месец и да разберем каква.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР