Миналата седмица в четвъртък имаше извънредна сесия във връзка със

...
Миналата седмица в четвъртък имаше извънредна сесия във връзка със
Коментари Харесай

Деян Николов: Да превърнем Женския пазар в търговско-културен исторически център на София



" Миналата седмица в четвъртък имаше изключителна сесия във връзка със сигурността в София по наше искане. Бяха изслушани и жители, като една част от разказите бяха за обстановката с мигрантите на Женския пазар. Веднага се свързахме с хората и организирахме среща, на която обсъдихме редица проблеми в региона. Има проблем най-много със сигурността, противозаконната търговия, чистотата, паркирането и още други.

Започнахме да работим по лист с проблеми дружно с жителите и дружно с тях към този момент организирахме срещи със Столичния инспекторат по отношение на чистотата и с Центъра за градска подвижност по отношение на паркирането. Ще проведем срещи и със Столична дирекция на вътрешните работи и икономическа полиция във връзка със сигурността. Навсякъде пожелаваме съответни дейности от съответните институции и ще упражним надзор за спазването им.

Крайната цел е да въведем ред и това централно място в София да се трансформира от софийската " Кербала през 2004 " в спокоен търговско-културен исторически център на София. Няма да е елементарно, само че съм окуражен, че ще успеем, тъй като самите живущи в региона са доста дейни и го желаят, а ние ще им спомагаме за постигането на резултат. ", написа Деян Николов - общински консултант от " Възраждане " в страницата си в обществената мрежа " Facebook ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР