Миналата седмица от романтичното риалити Един за друг отпаднаха Александрина

...
Миналата седмица от романтичното риалити Един за друг отпаднаха Александрина
Коментари Харесай

Космическо нашествие в новия епизод на “Един за друг

Миналата седмица от сантименталното риалити " Един за различен " отпаднаха Александрина и Феодор, които не съумяха да завоюват в нито една от игрите. Сега водачи в генералното класиране са Радина и Петър с близо 40 000 лева в сметката си, а пък на последно място още веднъж са Виктория за Явор.
 Оспорваните елиминации в последния епизод на сантименталното риалити “Един за различен ”
Оспорваните елиминации в последния епизод на " Един за различен "

Коя двойка се пребори за оставане и коя си потегли

В идващия епизод на предаването осемте останали двойки ще се впуснат в нова порция провокации, от които ще стане ясно до каква степен мъжете познават женския свят и дали ще се смутят от галактическо настъпление. Точно по този начин, първата им задача звучи много ненадейно и любопитно.

Тя ще бъде самостоятелно тестване за мъжете, в която кавалерите ще се окажат пленници на галактически нашественици, а с цел да се спасят, ще би трябвало да отговорят вярно на серия от въпроси. Издръжливостта на мощните половинки ще бъде сложена на тест и ще разберем дали ще съумеят да запазят хладнокръвие и да уцелят вярната тактика.
 Снимка 612037

Въпросите, които водещият Краси Радков ще зададе на мъжете, ще бъдат свързани с необятния женски свят и тайните, които крие. Няма да липсват и питания за съответни привички и особености на личните им нежни половинки. Ако дадат най-малко 16 правилни отговора, кавалерите ще завоюват свободата си, както и залозите на своите дами.

В идващия епизод на риалитито ще стане ясно какви залози ще създадат дамите, по какъв начин ще реагират мъжете на извънземните и техните опити, кой ще поведе в класацията, както и коя двойка ще остане с минимум средства в своята сметка.
 “Един за различен ” и еscape room предизвикването за двойките в новия епизод на сантименталното риалити
Романтична “Мисията невъзможна ” в новия епизод на “Един за различен ”

Стая със загадки за участниците

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР