Миналата седмица Германия бе потресена от смъртта на един чеченец,

...
Миналата седмица Германия бе потресена от смъртта на един чеченец,
Коментари Харесай

Разстрел Като На Кино! Килър На Службите Уби Посред Бял Ден Много Сериозен Човек!

Миналата седмица Германия бе потресена от гибелта на един чеченец, претендент за леговище в страната, като случая може би има връзка с политиката. За личността му се знае малко. Според берлинската прокуратура, става дума за 48-годишен мъж с съветски паспорт. Медиите настояват, че той също е чеченец.,В реката покрай мястото на престъплението служителите на реда откриха велосипеда, с който евентуално се е движил килърът. На същото място са открити перука и хипотетичното оръжие - револвер " Глок 26 ", диаметър 9 мм.

Виж ощеМистерията към убийството на един чеченецот Грузия в Берлин

" Шпигел " показва, че следствие, направено взаимно с проверяващите мрежи " Белингкет " и " Инсайдър ", е посочило, че името на хипотетичния палач не може да бъде открито на никое място в съветския народен паспортен указател.

Списанието прибавя, че номерът на паспорта му е обвързван със звено на министерството на вътрешните работи, което в предишното е издавало документи за идентичност на сътрудници на службата за военно разузнаване ГРУ.

Германското министерство на вътрешните работи към този момент не е намерено за коментар.

Германските управляващи не са съобщавали елементи за обвинения, като се изключи че е съветски жител, а съгласно " Шпигел " той е пътувал под името Вадим Андреевич Соколов. Миналата седмица представител на прокуратурата съобщи, че тя изследва дали е имало политически претекст за убийството.

" Шпигел " добавя, че рецепционистката в парижкия хотел, който бил посочен като адрес на обвинения в заявката за визата му, е споделила, че в никакъв случай не го е виждала.

Миналия петък Зелимхан Хангошвили, който в предишното е воювал на страната на чеченските сепаратисти против Москва, беше убит, до момента в който минавал през парк в центъра на Берлин напът за джамията.

Ако днешната информация се удостовери, това ще сътвори нови проблеми в връзките сред Европейски Съюз и Москва, които са в спор още отпреди това поради случая " Скрипал ", отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР