Миналата седмица Chanel представи своята Haute Couture колекция за есен-зима

...
Миналата седмица Chanel представи своята Haute Couture колекция за есен-зима
Коментари Харесай

Chanel, Париж и висша мода за есен-зима 2018/19

Миналата седмица Chanel показа своята Haute Couture сбирка за есен-зима 2018-19 година Ревюто, част от Седмицата на модата във фреската столица, се организира измежду фон, пресъздаващ един различен Париж - не на модата, а на литературата.

Река Сена и продавачите на книги край брега й. На този декор моделите дефилираха с най-новите и най-скъпите модели на марката. А концепцията за декора е на Карл Лагерфелд .

 Снимка 367272

На ревюто участваха редица звезди, измежду които новото лице на марката Пенелопе Круз, Лили-Роуз Деп, Ванеса Паради и Фарел Уилямс.

 Снимка 367258

Висшата мода на Chanel за сезон есен-зима пресъздава многообразието от цветове в тези месеци, съчетано с многообразие от материи. Сиво, черно, златно, сребърно, бледорозово, лилаво, бяло, екрю. Пастелните тонове още веднъж преобладават над ярките за една по-елегантна визия в синхрон с времето на открито.

Сред материите се отличават туид, тафта, шифон, сатен, дантела. Всички те са материализирани под формата на тоалети, които основават и акцентират женствеността . Прозрачните материи също участват, без значение от сезона, за който са предопределени.

 Снимка 367268

Силуетът е емфатичен с акценти, моделите са прилепнали, а чувството за висша мода е от всеки сантиметър. Сака и палта с дълги и тесни ръкави, някои разкроени под лакътя. Класическото сако от туид прави своето блестящо завръщане. Полите са с дълбока цепка и с друга дължина, само че не и доста къси.

Горната част на тоалетите е тясна, прилича корсет, с цел да се сътвори мекушав контур. Тя контрастира и се добавя от долната част, която е разкроена.

 Снимка 367276

Акценти при вечерните рокли са падналите плещи, блясъкът и пайетите . Богатата украса е все в горната част на тоалета, а долната балансира в един цвят, само че с разчупена кройка. На сходни тоалети аксесоари и бижута не им трябват.

 Пенелопе Крус стана лице на Chanel
Пенелопе Крус стана лице на Chanel

Присъединява се към Марго Роби, Кристен Стюарт и Кийра Найтли

Ретро полъхът е осезателен при всички модели. За да се укрепи неговият резултат, значително значение има сантименталният фон, който ни връща в едни времена, в които дамите са елегантни, а не разголени , обичат да четат и пленяват с разсъдък и жанр, а не с провокации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР