Миналата седмица бе първото заседание на Софийския градски съд по

...
Миналата седмица бе първото заседание на Софийския градски съд по
Коментари Харесай

Джамбазки съди Велизар Енчев заради цитат от Ботев

Миналата седмица бе първото съвещание на Софийския градски съд по делото на Ангел Джамбазки против Велизар Енчев. За това осведоми самият Енчев във Facebook. Ето какво заяви той:
Кандидатът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация е обиден от коментар на претендента за евродепутат от гражданската квота на Българска социалистическа партия, в който Енчев се обръща към Джамбазки с тези думи на Христо Ботев: „ Мъж ли си, жена ли, или хермафродит?... “
Нежната душа на Джамбазки била мощно засегната от обвиняването, че в Европейския парамент той гласоподава „ въздържал се “ за Истанбулската спогодба, а в софийските малките екрани громи същата спогодба.
На 24 април т.г. вестник „ Галерия “ разгласява документ на Европейския парламент, от който се вижда, че при дебатите за Истанбулската спогодба Джамбазки не гласоподава „ срещу “, а избира вота „ въздържал се “. Защо ли?

В софийския съд вемереовецът проплака, че бил уязвен и от думите „ В Брюксел го играе гей, а в София – бей “. Двама очевидци на вемереовеца потвърдиха в правосъдната зала, че той изпитал тежки душевни болки от обявата и продължавал да страда.
Страданието му се засилило и от друго разобличаване – срамно гласоподаване на Джамбазки в Столичния общински съвет през 2010 година Като общински консултант от ГЕРБ той гласоподава „ въздържал се “ за построяването на монумент на американските летци, бомбардирали София през Втората международна война. Но това не му пречи още на идващия ден да оглави гръмък митинг пред щатското посолство против същия монумент.

И какво излиза от изнесените дотук обстоятелства? Че при две съдбоносни гласувания в европейския и в софийския парламент кресливият родолюбец от „ Пиротска “ 5 освен не осъжда джендърството и бомбардирането на София, само че в действителност ги поддържа.
Нека гласоподавателите сами преценяват кой е прав в правосъдното дело „ Ангел Джамбазки против Велизар Енчев “, кой имитира национализъм и е с двойни морални стандарти. Съдебно дело, което, инцидентно или не, се вихри тъкмо в този момент – на старта на акцията за избор на европейски депутати.

Кристално ясно е: Ако на евровота на 26 май гласуваш за Джамбазки, ти подаряваш гласа си на ГЕРБ и подкрепяш Истанбулската спогодба!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР