Миналата година беляза края на кариерата на легендарния Роджър Федерер,

...
Миналата година беляза края на кариерата на легендарния Роджър Федерер,
Коментари Харесай

Удар за организаторите на АО: Федерер е отказал поканата им да бъде гост на турнира

Миналата година беляза края на кариерата на именития Роджър Федерер, който изигра своя сетен мач на демонстративната отборна конкуренция Laver Cup. Швейцарецът обаче неведнъж е заявявал, че това не е " довиждане ", а по-скоро " сбогом ", защото има намерение отсега нататък да остане покрай спорта, който му е дал толкоз доста през годините. 

Изглежда, че Tennis Australia са решили да поканят 20-кратния първенец от Големия шлем да бъде посетител по време на идното издание на Откритото състезание на Австралия, само че съгласно публикуваната от британската медия Daily Mail информация Маестрото не е приел поканата да отпътува за Мелбърн през сегашния месец. Каква е повода зад това решение на швейцареца, към момента не е ясно, само че се допуска, че е поради желанието му да прекарва повече време със своето семейство, както той към този момент неведнъж показа.

Така очакванията на уредниците да привлекат Федерер като посетител на шампионата, към този момент са отправени към 2024 година, когато ще се навършат тъкмо 20 години от първия успех на Маестрото в Мелбърн. 

Tennis great Roger Federer TURNS DOWN invitation to the Australian Open in big blow for organisers - Daily Mail
— swissbusiness (@swissbusiness)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР