Минаха повече от четири години, откакто се появи новината за

...
Минаха повече от четири години, откакто се появи новината за
Коментари Харесай

Интригуващият сериал, който ще видим догодина

Минаха повече от четири години, откогато се появи новината за сериал по " Талантливият мистър Рипли " - трилърът на Патриша Хайсмит, който добре познаваме от кино лентата с Мат Деймън и Джуд Лоу от 1999 година
 Ripley,
Кого ще забележим в сериала " Талантливият мистър Рипли "

Любопитно

Сериалът, който е кръстен просто Ripley, няколко пъти смени стрийминг компанията си, като последно се озовава в ръцете на Netflix. Именно те оповестяват, че ще го гледаме по някое време през 2024 година

Заедно с това виждаме и първи фрагменти на Андрю Скот като Том Рипли - измамникът, нает от милионер, да открие капризния му наследник Дики, който се е отдал на бохемски живот в Италия. Историята взима мрачен поврат, когато последователно разбираме скритите претекстове на Рипли.

Скот стана прочут с няколко функции в последните години като сериала Fleabag и драмата All of Us Strangers, като в това време продължава да е много известен като сценичен артист на Острова.

В ролята на Дики ще забележим Джони Флин ( " Ема ", The Dig), а в тази на неговата избраница Мардж - Дакота Фанинг ( " Война на световете ", The Alienist). Ripley ще има осем епизода, а техен режисьор е Стивън Зейлиън ( " Списъкът на Шиндлер " ), прецизират Vanity Fair.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР