Мина първата седмица от началото на подписката за свикване на

...
Мина първата седмица от началото на подписката за свикване на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Само за седмица са събрани 41 000 подписа

" Мина първата седмица от началото на подписката за привикване на референдум за опазване на българския лев.

Резултатът досега - 41 000 подписа, събрани единствено от нашите членове и единствено по нашите пунктове.

Тук не влизат подписите, събирани от партньорските цивилен организации, от хилядите доброволци, от бизнесмени по магазини, сервизи, офиси и предприятия, от синдикатите и от чужбина. Тези подписи ще ни бъдат излъчени занапред. С тези темпове поставената цел от 500 000 подписа напълно умерено може да бъде реализирана на десетата седмица - половин месец преди крайния период.

Уважаеми сънародници, на път сме да реализираме историческа победа в битката с олигархичния колониален режим в България! С общи старания, обща победа!

Благодаря на хилядите членове и симпатизанти на Възраждане, както и на всички останали доброволци и сътрудници, които самоотвержено се борят да разсънят волята за битка на българския народ! Гордея се с вас! Ще извоюваме свободата си и правото си на избор ЗАЕДНО!

Обръщам се и към тези, които към момента не са се присъединили в подписката. Потърсете пунктовете ни в цялата страна и се включете в борбата за опазване на българския лев! Ако във Вашето обитаемо място няма подобен, изтеглете бланката за подписи, подпишете се и я изпратете в град София. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР