Мило Борисов, който е силният човек в генералния спонсор на

...
Мило Борисов, който е силният човек в генералния спонсор на
Коментари Харесай

Основният спонсор на Левски ще инвестира над 20 млн. лева в клуба до 2024 година

Мило Борисов, който е мощният човек в генералния спонсор на Левски - Palms Bet, приказва пред сътрудниците от " Дарик " за партньорството сред букмейкъра и " сините ". Той разкри и бъдещите проекти на това съдействие, които включват вложения за над 20 млн. лв.. Ето какво сподели той:
 Анте Блажевич - хърватският питбул, който ще
Анте Блажевич - хърватският питбул, който ще " хапе " за Левски

Ще бъде ли идната трансферна находка на Станимир Стоилов?

" От 2018 година съм интензивно в България, преди този момент живях в чужбина. Това докара до някои промени в нашата конструкция. Преди година взехме съществено решение да оказваме помощ на българския спорт. Уникално преживяване е да посетиш музея на Левски. Видях протокол от 1911 година, който е преди формалната регистрация, извънредно доста титли, медали, купи. Още съм разчувствуван. Решението да помогнем Левски бе доброволно. Имахме среща с Наско Сираков и Тити Папазов. Нещата стояха много тъмно, нестабилно. Коментирахме, че можем с изключение на финансово, да помогнем на клуба и с управленческа работа, тъй че да стартира да се ръководи като печеливш бизнес. Преценихме, че клубът има огромен капацитет и може резултатът да пристигна доста скоро.

След като коментирахме нещата с господин Сираков, се срещнахме и със Станимир Стоилов, който се съгласи да взе участие. Нямаше никакъв напън. Първо желая да кажа няколко думи за Palms Bet. Това е марка, а не компания. Компанията, която подписа контракт с Левски е Телематик Интерактив АД. Подпомагането на спорта не е единствено да оказваме помощ на Левски, ние сме общоприет спонсор и на федерацията по художествена гимнастика. Има и други образци.
 Херо: Чудесата в Левски бяха до тук, време е за класа
Херо: Чудесата в Левски бяха до тук, време е за класа

" Мъри го болят очите от гледане на видеа "

Бюджетирали сме този разход. Доволни сме, че можем да помогнем на един от най-емблематичните клубове в България. В момента екипът, който поддържа клуба е добър. Управителния съвет и Мъри Стоилов имат огромен принос. Скоро ще има триумфи и на интернационалната сцена. Всички данни се изнасят обществено, няма какво да крием. Имаме няколко контракта с Левски. От септември предходната година сме вложили над 3 милиона лв., като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дълготрайни - до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лв.. Тази информация не е конфиденциална ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР