Милислав Попович и Христо Иванов са одобрени от старши треньора

...
Милислав Попович и Христо Иванов са одобрени от старши треньора
Коментари Харесай

Локо предложи договори на Попович и Христо Иванов

Милислав Попович и Христо Иванов са утвърдени от старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Тунчев и ще им бъдат препоръчани контракти. Това съобщи самият Тунчев след края на контролата против Вихрен, приключила с победа 1:0 за черно-белите.

Сърбинът с австралийски паспорт изкара триседмични проби и в случай че одобри препоръчаните му условия, ще остане при пловдивчани. Той играе като атакуващ халф, а в спаринга против Етър бе употребен и като чист нападател.

Христо Иванов изкара цялата подготовка с Локо, откакто бе освободен от столичния Локомотив. 20-годишният софиянец се подвизава като ляв външен халф.

На проби остава французинът Райън Бидунга, който тренира с тима от събота. Вчера той започва като титуляр в центъра на отбраната.

„ Доволен съм от контролата против Вихрен дотолкоз, че направихме една подготовка в игрова конюнктура. Важното беше играчите да се вложат и по тази причина дадох еднообразно време на всеки един, с цел да могат да се натоварят оптимално. Резултатът не е от голяма важност. Със сигурност теренът оказа много огромно въздействие върху дейностите на футболистите. Хубавото е, че нямаме контузени след тази контрола. На този терен не можеш да се добие визия за футболните качества на някой, нито пък да отработваш игрови детайли.

Преговаряме за контракти с Попович и Христо Иванов, който не игра против Вихрен, защото има проблем с глезена. Райън ще продължи пробите.

Доволен съм от старанието на младите. Има още какво да се желае, с цел да израстат “, показа след контролата с Вихрен Сашо Тунчев.
Свързани вести Локо би Вихрен с гол на юношата Арамазов на доста неприятен терен в Сандански ВИДЕО Локо опитва бранител от втория отбор на Монако Локо стигна единствено до 0:0 на равнища в Симитли
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР