Милиони зрители в цял свят проследиха на живо от Нидерландия

...
Милиони зрители в цял свят проследиха на живо от Нидерландия
Коментари Харесай

Евровизия обедини милиони зрители от цял свят със своето виртуално музикално шоу

Милиони фенове в целия свят наблюдаваха онлайн от Нидерландия специфичното шоу на Евровизия „ Europe Shine A Light ”. Българска национална телевизия и още 46 публични малките екрани сплотиха милиони хора от цяла Европа и Австралия посредством музиката в съботната вечер. Шоуто показа песните и артистите от анулираната Евровизия 2020 в Ротердам и доста от най-големите звезди на състезанието.

Виктория, която трябваше да показа България с песента " Tears Getting Sober ", ще бъде българският актьор на състезанието и през 2021 година Песента ѝ се трансформира в един от огромните шлагери от анулираното издание, а след шоуто влезе в цифрови музикални ранглисти на Англия, Холандия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия.

Музиканото видео на " Tears Getting Sober ":


Виктория се обърна с откровено обръщение към феновете на Евровизия и съобщи: „ Надявам се музиката да ни донесе вяра, кураж и наслада. Песента ми споделя историята по какъв начин да откриеш силата и да преодолееш сложни времена. “

Антонио Диодато, който трябваше да показа Италия на Евровизия 2020 с песента „ Fаi Rumore ” (Вдигаш шум), беше една от звездите в съботната вечер. Провеждането на виртуалното шоу беше въодушевено от неговата ария, която италианците запяха от балконите си през първите дни на карантината. Диодато съобщи по време на шоуто, че са надява всички да помислим върху живота си и изборите, които вършим. Изпълнението му от празната Арена ди Верона на песента, с която завоюва фестивала Санремо, беше отдадено на героите на първа линия - медиците, които получиха овации с ария.



В шоуто взеха присъединяване едни от най-големите звезди на състезанието, измежду които са спечелилите от Евровизия - Нета от Израел, Монс Зелмерльов от Швеция, Мария Шерифович от Сърбия и Дънкан Лорънс от Нидерландия.

Победителката от Евровизия 2007 Мария Шерифович показа нова специфична версия на песента си „ Молитва “.
Изпълнението на Шерифович от празните улици на Белград:



Една от огромните изненади в събота беше прочувствената тирада на Бьорн Улвеус от шведската група АББА, които печелят състезанието през 1974 в Брайтън. Той съобщи: „ Евровизия е страхотна платформа за артистите. Конкурсът продължава да бъде един от най-щастливите телевизионни моменти в годината и е толкоз европейски. “

Речта на Бьорн от АББА:



Тазгодишното издание на шоуто беше анулирано поради пандемията от ковид. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на най-голямата музикална конкуренция в света. По време на шоуто в събота беше оповестено, че Ротердам ще семейства състезанието през 2021 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР