Милиони фенове на сериала Приятели не са на себе си

...
Милиони фенове на сериала Приятели не са на себе си
Коментари Харесай

Не може да е вярно: Ето какво е убило Матю Пери! (шокиращи подробности + СНИМКИ)

Милиони почитатели на сериала " Приятели " не са на себе си през днешния ден, научавайки кошмарната новина, че любимецът им - занимателният, интелигентен, подигравателен и обаятелен Чандлър Бинг си е отишъл.

54-годишният артист Матю Пери бе открит неподвижен в джакузито си сутринта, а новината обиколи света, оставяйки потопени в сълзи милиони, милиони хора. Матю беше обичан от всички, макар че животът му бе радикално друг от този на Чандлър.

Пери години наред живее в пъкъла на алкохолизма, наркоманията и самотата, за които признава самичък в биографичната си книга. Доволен и горделив е обаче, че е съумял да се откаже и да надскочи себе си. За да се избави. За да живее обикновено. И точно това е правил часове, преди да почине.

Медиите в Съединени американски щати разкриха, че Матю е играл два часа пикълбол, след което се е прибрал в дома си. Именно тежкото физическо натоварване от играта може да е довело до сърдечния му арест часове по-късно. По това време той е бил на обичаното си място - в джакузито, а, за жал, към него е нямало хора.

Щом се върнал от пикълбола, Пери изпратил асистента си по задания и останал самичък. Полицията е претърсила всичко, само че не е видяла съществуване на дрога. Нито в дома, нито в тялото на Пери, по първичен оглед. Тепърва ще се обяснява действителната причина и всичко, довело до края на този обичан мъж.

Поклон пред паметта на Матю Пери! Обичаме те, Чандлър Бинг!

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР