Милиардерът Бил Гейтс прогнозира съществен спад на новозаразените през лятотото,

...
Милиардерът Бил Гейтс прогнозира съществен спад на новозаразените през лятотото,
Коментари Харесай

Бил Гейтс: През лятото пандемията вече трябва да е свършила

Милиардерът Бил Гейтс предвижда значителен спад на новозаразените през лятотото, като съгласно него тогава коронавирусът ще бъде с мащаба на грип.

" Смъртността от ковид и общите равнища на заразяване може да доближат междинните за сезонния грип до идващото лято, при изискване, че няма нови, по-опасни варианти ", сподели той.

На фона на развиването на естествения имунитет, имунизацията, появяването на нови медикаменти " смъртността и заболеваемостта би трябвало да спаднат внезапно ", счита Гейтс. Той предвижда, че " при липса на нови варианти доникъде на идната година тези числа може да доближат сезонни данни за грип ".

Гейтс прикани " международната общественост да работи интензивно за очистване на ковид, с цел да понижи опасността от нови пандемии ".

Основателят на Microsoft показа, че чака с неспокойствие светът да се " оправи с провокациите, свързани с доставката на ваксини против ковид през идната година ".

Бил Гейтс и някогашната му брачна половинка Мелинда управляват благотворителна фондация, която има почти $50 милиарда Чрез фонда към този момент са разпределени стотици милиони долари за създаване на ваксина против ковид и за поддръжка на бедните, които са най-уязвими от пандемията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР