Мили мои, ретрограден Меркурий от днес до 2 януари... Най-добре

...
Мили мои, ретрограден Меркурий от днес до 2 януари... Най-добре
Коментари Харесай

Венета Райкова като астролог: Идат беди заради ретроградния Меркурий, стойте въщи до 2 януари!

" Мили мои, назадничав Меркурий от през днешния ден до 2 януари... Най-добре си вземете отпуск от през днешния ден до тогава ", предизвести ни Венета Райкова.

Горещата журналистка към този момент от години се слави като умел астролог, който почитателите деликатно слушат за всичко. Тв звездата интензивно се възпламени по гадаенето по звездите и непрекъснато чете забавни книги и учи способи за астрологични прогнози. От през вчерашния ден Меркурий още веднъж е назадничав и блондито предизвести всички ни за хаоса, който ще настъпи с него.

" Връща ни в предишното да довършим незавършеното в персонален и професионален проект, трансформира проектите ", изясни астроложката. Най-силно ще засегне Козирозите до 24 декември, а след това идва ред на Стрелците. " Но и всички нас - по тази причина до 2 януари не подписваме контракти, не купуваме техника, дом, интервенции единствено в случай че са незабавни, не планираме пътувания, тъй като всичко се обърква. "

Ала това надалеч не са всички рискове.

Хората от предишното ни също ще дебнат за метод да се върнат в живота ни съгласно астроложката, само че ние не би трябвало да ги позволяваме. " На ретро Меркурий се връщат някогашните, дали да ги приемете - всеки самичък си преценява. " Освен някогашните не може и да одобряваме нови хора в живота си защото в този интервал запознанствата са незначителни: " Новите запознанства в ретро интервала не водят до съществени връзки ".

Въпреки че съгласно Венета ретроградността е задоволително рискова, тя може и да е почнала малко по-рано за някои от нас. " Ако би трябвало да сме точни - 3 дни преди и 3 дни след датата на назадничавост планетата е стационарна, тъй че имайте го поради, тъй като, до момента в който не тръгне напред, също е рисков интервал за изброените неща ".

Според астроспецовете, до момента в който Меркурий е в ретроградно придвижване, са вероятни неразбирателства в връзката, неприятна централизация и неустановеност при осъществяването на избрани проекти. Венета загрижено защищава своите най-близки почитатели от несполуките на декември и предизвестява какво да не вършим. Райкова пожелава триумф на всички, минаващи през този сложен интервал, отбелязва " България през днешния ден ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР