Мили мои, имате ли няколко минутки? В последно време пиша

...
Мили мои, имате ли няколко минутки? В последно време пиша
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Макар и просълзена - за първи път ми беше по-лесно да пея, отколкото да говоря

Мили мои, имате ли няколко минутки? В последно време пиша нещо, а не съумявам да ви отговоря! Но пък чета всичко, убеждавам ви, тъй като сте ми скъпи "... 

Така стартира своята прочувствена изповед Тони Димитрова в персоналния си профил във фейсбук.

" Преди няколко дни участвах в концерта “Обич и ария " в НДК, дружно с превъзходни сътрудници. Още по пътя Ева ми задаваше странни въпроси за това какъв брой години пея, отговорих ѝ, че си пресмятам 25 години, от първият ми независим концерт в благата ми Силистра, с две думи, това са годините ми на концертната сцена!

И не, не отхвърлям предходните години по заведенията за хранене, и не се върша на млада, само че става дума само за това, от кой момент върша концерти.

Съсипа ме от въпроси и всичко това ми се обясни по време на концерта. Както я бях прегърнала и чаках да стартира идната ария, вместо музиката, към мен потеглиха Дражко Драганов и Наско от Бг радио. С цветя и плакет! И ми връчиха Почетния плакет на Община Бургас.

За първи път ми беше по-лесно да пея, в сравнение с да приказвам! Макар и просълзена! Защото от време на време думите са непотребни, те се пишат там, в сърцето, с любов и сълзи!

Подчертавам дебело - това е почетният плакет, а не почетен жител! То ми е връчено от дълго време, доста го оценявам и съм признателна! И постоянно споделям, че е по-важно да съм ПОЧТЕНА гражданка! Благодаря ви господин Николов, от сърце! Подозирам, че и Евгени Боянов има доста общо с това!

И се оказа, че всички са знаели, и са пазили загадка! Който и да е отговорен, одобрявам с любов и признателност, тъй като човек за едното си име и достолепие живее! Благодаря!Благодаря!Благодаря! ", приключва изповедта си популярната бургазлийка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР