Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев разказа в ефира

...
Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев разказа в ефира
Коментари Харесай

Сестрата на убития Пейо с потресаващ разказ: Притесняваме се за физическата сигурност на децата

Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев описа в ефира на Нова телевизия, че тъгата е неописуема. 

Не поисквам на никого това. Беше прелестен човек, който в никакъв случай не е имал против тях експанзия, не е желал разправии, сподели още тя. 

По случая са упрекнати брачната половинка му Габриела Пеева и нейната майка Красимира Трифонова, която е някогашен посланик.

„ Те не желаеха да поддържат връзка с нас и той споделяше, че е по-добре да не се срещаме, да няма спорове, децата да не стават очевидци на такива неща, да се търси единствено законен метод за решение на проблемите ”, продължи описа си Милена Йорданова.

„ Двамата се срещнаха преди към 7 години, събраха се, доста бързо тя забременя. Според брат ми това беше мечтано. Той ѝ предложи брак, тя първо се съгласи, по-късно отхвърли да бъде подписан преди раждането. След това отпътува с него в Холандия, където да си взима изпити. Той се върна преди нея, тъй като имаше работа. Когато тя се върна, се скри от него. Нямахме информация дали детето е родено, по кое време. Криеше се. Нямахме никакъв контакт ”, описа Милена Йорданова. Твърди, че се е срещнала с племенника си едвам предходната есен, когато детето към този момент е на 6 години. Родителите ѝ имали контакт с внука си през годините.

Йорданова удостовери, че Пейо Пеев е имал подозрения дали не е тровен. „ Една седмица преди убийството, той показа за такова неразположение. Срещите се организираха пред нейния блок. Той отива и там вижда детето ”, изясни Йорданова. Последният път, по думите ѝ, Габриела слязла в колата и донесла топъл шоколад. „ На него му е станало неприятно по-късно, колкото да се е прибрал. На другия ден даде проучвания, нищо не се откри. Но стартира да се тормози ”, описа Йорданова.

Тя не е съгласна двете упрекнати дами да излизат под домакински арест. „ Имам опасения децата въобще да се видят с тях. Това е рисково физически. За тях има обосновано съмнение, че са направили брутално ликвидиране ”, разяснява Йорданова.

Тя изясни, че фамилията ѝ също се тормози за физическата сигурност на децата. „ Допускам всичко ”, съобщи Милена Йорданова.

Тя твърди, че брат ѝ е имал проблем да припознае детето си.

Йорданова разкри, че с в багажа на децата е имало сироп и срей с мелатонин. " Искам да кажа, че те нямат безусловно никакъв проблем със съня ", безапелационна е тя. По думите ѝ детето на брат ѝ е разказало пред тя и пред обществените служащи, че постоянно е оставало единствено с бебето. " Каза ми: излез, в случай че искаш, аз ще остана с бебето ", изясни Йорданова и съобщи, че 6-годишното дете знае съвсем всичко за гибелта на татко си. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР