Милен беше доста ироничен човек и към себе си и

...
Милен беше доста ироничен човек и към себе си и
Коментари Харесай

Милена Иванова: Милен Цветков винаги е търсел истината и е бил на страната на правдата

„ Милен беше много подигравателен човек и към себе си и към близките. Това е качество, което аз доста ценях в него. Имаше удивително усеща за комизъм доста обичаше да се майтапи с мен под всякаква форма и това даваше специфичен привкус на нашите взаимоотношения. Мога да кажа, че постоянно възприятието му за комизъм е било заслужено, подобен, какъвто беше той и в живота. Винаги беше почтен и обективен човек . По същия метод умееше да се майтапи, тъкмо в верния миг и по метода, по който би трябвало да го направи “, сподели за БНР Милена Иванова, създател на книгата „ 379 дни с Милен Цветков “. Иванова беше спътницата в живота на журналиста Милен Цветков в продължение на 379 дни. 

По думите ѝ Милен Цветков постоянно е търсел истината и е бил на страната на правдата . Според Иванова в персоналните взаимоотношения Милен Цветков е бил извънредно благ и гальовен човек. Човек, който е имал потребност да дава обич и да получава такава.

Милен беше извънредно образован човек , който имаше необятен взор върху живота и с изключение на с неговата специалност той се занимаваше с доста други неща. Освен това, че беше извънреден публицист, той се интересуваше и от логика на психиката и доста обичаше да следи хората или да разсъждава върху тяхното държание и най-интересното беше, че той постоянно намираше отговор за държанието или метода, по който хората се отнасят един към различен или вършат нещо . Милен беше предаден в последните дни, само че аз мисля, че той не таеше в себе си засегнатост или нещо, за което да не може да елементарни на някого “, добави в предаването „ Закуска на тревата “ Милена Иванова.

Част от приходите  от продажбата на книгата ще бъдат дарени на Фонда „ За децата на Милен “.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР