Милан спечели с минималното 1:0 дербито с градския съперник Интер

...
Милан спечели с минималното 1:0 дербито с градския съперник Интер
Коментари Харесай

Милан елиминира Интер за Купата след продължения


Милан завоюва с минималното 1:0 дербито с градския противник Интер от четвъртфиналите за Купата на Италия. След нулево тъждество на „ Сан Сиро “ в постоянното време, резервата Патрик Кутроне донесе успеха на символичните домакини с гол в 104-ата минута.

Иначе двата отбора изиграха трогателен дуел, изпълнен с положения и пред двете порти. Първи до гол в мача стигнаха „ нерадзурите “, откакто в 24-ата минута аварийния пазач на Милан Антонио Донарума си означи автогол в опит да избие удар на Иван Перишич. Впоследствие обаче това попадение бе анулирано, защото при шута на Перишич негов съотборник бе в състояние на засада. Последваха положителни минути за „ росонерите “, които на собствен ред сътвориха няколко благоприятни условия пред вратата на Ханданович.

След почивката двата отбора продължиха надлъгването между тях, само че по този начин и не успяваха да стигнат до надвит гол в постоянното време. Такъв падна в продълженията, когато в 104-ата минута 19-годишният нападател на Милан Патрик Кутроне се разписа след чудесно извеждащо подаване на Сусо и подвигна на крайници последователите в „ Курва Суд “.

На полуфиналите играчите на Дженаро Гатузо ще се изправят против състава на Лацио, който се наложи с 1:0 над Фиорентина. Битката за финала ще се реши в два мача сред януари и февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР