Милан ще иска да се върне към победите, след като

...
Милан ще иска да се върне към победите, след като
Коментари Харесай

Пиоли: Ще хвърлим всички сили срещу Ювентус

Милан ще желае да се върне към успехите, откакто загуби доста тежко с 0:3 от Челси в Лондон в груповата фаза на Шампионската лига. Италианският първенец приема Ювентус в събота и наложително би трябвало да завоюва този дуел, съобщи старши треньорът на " росонерите " Стефано Пиоли.

" При нас има предпочитание и увереност да се оправим по-добре от това, което показахме против Челси. Вчера момчетата бяха изтощени, само че видях, че са нетърпеливи. Това не значи, че ще спечелим мача: дано не забравяме какъв тим е Ювентус и какви цели имат, само че ние ще дадем всичко от себе си ", безапелационен е Пиоли пред медиите.
 
Той няма да разчита на бранителя Давиде Калабрия и халфа Алексис Салемакерс, които са контузени и може да отсъстват до идната година.

" Никога не е имало толкоз претрупан сезон. Мускулните травми са се нараснали с 20 %. За страдание имахме и контузии по време на интернационалните мачове. Работя със съществени експерти, ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си ", добави Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР