Мила бележка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата

...
Мила бележка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата
Коментари Харесай

Шестокласничка остави върху блъсната кола бележка, с която покори сърцата на милиони

Мила записка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата си кола, се трансформира в същински вирус в мрежата. За негативно време постът на 21-годишния студент съумя да събере над 1.2 млн. лайка в „ Туитър ”. 

Историята, която се крие зад бележката, е най-обикновена. Андрю паркирал колата си пред дома си в Бъфало. Когато още веднъж реши да я подкара, с смут открил, че някой е блъснал аленото му возило. Докато оглеждал вредите, забелязал записка, от която ставало ясно за какво колата му е този тип, написа Блиц.



Младият мъж решил да показа написаното в обществената мрежа, без да подозира какъв отзив ще провокира. По думите на Андрю, бележката е написана от шестокласничка, която, за жалост, не е показала името си. Благодарение на момиченцето обаче студентът съумял да стигне до виновника, развалил аления му „ Форд Мустанг ”. " Благодаря на анонимната шестокласничка, която ми оказа помощ да спестя няколко хиляди ”, написа той.



В бележката момиченцето описвало в елементи какво се е случила. Тя изяснява, че провинен за вдлъбнатината е водачът на учебен рейс номер 449, който всеки ден връща децата от учебно заведение. И въпросната вечер инцидентно закачил колата на Андрю.

Шестокласничката се извинява за произшествието. А най-отдолу нарисувала нещо, което напряко разтопи потребителите в мрежата. Тя нарисувала дребен рейс, цялостен с дечица, които, по всяка възможност крещят по време на случая.



Постът на младия американец се трансформира в същински вирус и събра над 1.2 млн. лайка в „ Туитър ”. На него попаднал и един от учителите на момиченцето, който твърди, че знае кой е създателят на бележката. Сега Андрю счита да отиде до учебното заведение, с цел да благодари персонално на детето.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР