Мика Стоичкова прибра дъщеря си от дома на вече бившия

...
Мика Стоичкова прибра дъщеря си от дома на вече бившия
Коментари Харесай

Мика Стоичкова си взе детето от Айкут

Мика Стоичкова прибра щерка си от вкъщи на към този момент някогашния си брачен партньор Айкут Рамадан. Дъщерята на спортната легенда сама се похвали, че дребната Миа е към този момент при нея след три седмици разлъка, научи HotArena.
Мика и Айкут споделят взаимно настойничество за тригодишното момиченце. Двойката се раздели преди по-малко от година след към година и половина брак, написа „ България през днешния ден ”.
Двамата се ожениха когато Мика забременя с щерка им. В началото всичко вървеше добре, само че в един миг взеха решение, че е по-добре да се разделят.

Припомняме, че знойна туркиня е в основата на раздялата сред щерката на Христо Стоичков – Мика и годеникът й Айкут, разбра HotArena. От няколко месеца двамата са разграничени и дори населяват разнообразни домове в Маями. За да удостовери вестта, че е самотна майка на 2-годишната си щерка Миа, щерката на Стоичков изтри всички общи фотоси с досегашния си любим в обществените мрежи. Запознати с разлъката сред 33-годишния Айкут Рамадан и Мика Стоичков разкриват, че причина за раздялата им е нова интимна тръпка на младия предприемач. Айкут се залюбил още предходната есен с тъмнокоса хубавица от турски генезис, чието семейство от години развива строителен бизнес във Флорида. Името на дамата, изтръгнала Айкут от Мика, е Сейда, а съгласно информатори на „ Уикенд “ годеникът на дъщерята на Христо Стоичков към този момент живее под един покрив със заможната мюсюлманка.

Според мълвата, която се носи измежду българската емигрантска общественост в Маями, Айкут Рамадан въртял обич със Сейда от близо година, като двамата се срещнали в помпозния бар на доскорошия избраник на Мика Стоичкова на известния плаж Маями бийч. Семейството на Айкут стопанисва два нощни клуба в щата Флорида и развива сполучлив бизнес с отдаване на лимузини и джипове чартърен. В продължение на няколко месеца първородната щерка на Христо Стоичков се правила, че не вижда забежките на възлюбения си. Накрая обаче Айкут почнал да се появява с новата си възлюбена Сейда на обществени места и Мика се видяла принудена да прекрати взаимния си живот с него. В последните дни на 2018 година Айкут се изнесъл от фамилния дом и от този момент се вижда от дъжд на вятър с към този момент някогашната си избраница, а и със личната си щерка.

Малка разтуха в любовната драма на Мика е солидната прехрана, която Айкут ще заплаща за невръстната си щерка. Всеки месец младия предприемач превежда по Щатски долар 15 000 за детето си. Отделно от това Айкут заплаща и част от наема на къщата във Флорида, в която се е устроила досегашната му избраница и детето им. Айкут Рамадан и Мика Стоичкова се залюбиха по волята на Христо Стоичков напролет на 2016 година Именно Камата срещна първородната си дъщеря с младия баровец, чието семейство е родом от Шумен, само че от 30 години живее във Флорида. В края на 2016-а Мика роди своята щерка Миа, която автоматизирано получи американски паспорт, само че по този начин и не подписа брак с Айкут. Двамата въпреки всичко се сгодиха, а щерката на Стоичков получи елегантен годежен пръстен, отрупан обилно с диаманти.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР