Мика, голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, обра точките с

...
Мика, голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, обра точките с
Коментари Харесай

Мика Стоичков обра точките

Мика, огромната щерка на легендата Христо Стоичков, обра точките с нова визия. Тя се появи единствено по горнище на бански, с което провокира куп мнения в обществените мрежи. Михаела е очевидно отслабнала и в топ форма. Освен това тя разкрива голям брой татуировки по двете си ръце. Не е загадка, че футболната дъщеря има афинитет към рисунките по тялото и не счита да стопира дотук.

От няколко дни хубавицата е на отмора на езерото Комо в Италия. Мика пази ревниво персоналния си живот и рядко демонстрира компанията, с която пътува. След като се разведе с турчина Айкут Рамадан, тя по този начин и не е споделяла за нов мъж в живота си. По-рано през тази година обаче се появиха информации, че е намерила новата си обич. Става въпрос за младия ортодонт от Плевен Виктор Ненчев. Той е по-млад от избраницата си с няколко години, само че това не пречело на щастието им. Новият обичан на Мика има клиника в столичния квартал " Стрелбище ", написа " България през днешния ден ".

По рано през лятото огромната щерка на Христо Стоичков разпускаше с коктейли на баровския гръцки остров Миконос. След това тя не пропусна да се разпише и по българското Черноморие, което й е драговолно. Мика бе на къмпинг в Лозенец, където посрещна и своя 34-ти рожден ден.

Същевременно българската легенда Христо Стоичков посети родната къща на Диего Марадона в Аржентина. Той научи куп нови истории за своя другар дон Диего от неговата най-голяма сестра Анна. Камата бе в Буенос Айрес, където организира забавни срещи и изгледа мачове на локалните колоси.

" След срещите с толкоз другари в Бразилия в този момент е време за Аржентина ", написа Камата. " Турът приключи на едно неповторимо място! Анна, най-голямата сестра на незабравимия дон Диего Марадона, ме одобри в дома им. Къщата, в която са живели осем души. Стаята на Диего, неговата музика... Още един път се допрях до митологията, която той вечно ни завеща! Поклон! ", разкри Стоичков в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин той лежи в леглото на Марадона и слуша обичаната му музикална плоча.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР