Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на президентската канцелария, съобщи, че

...
Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на президентската канцелария, съобщи, че
Коментари Харесай

И третите преговори без значителна крачка

Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентската канцелария, заяви, че след третия кръг от договарянията с Русия са налице дребни позитивни стъпки за възстановяване на логистиката на филантропичните коридори.

Продължиха интензивните съвещания по главния политически блок на съглашението, както и по прекратяването на огъня и гаранциите за сигурност, написа Подоляк в Twitter.

Третите договаряния сред съветската и украинската делегация завършиха след близо три часа още веднъж без особени резултати, удостоверяват и известията в съветските медии. Те се организираха още веднъж в Беловежката гора, в Беларус покрай границата с Полша.

Съветникът на съветския президент и началник на съветската делегация Владимир Медински също изрича отчаяние: Очакванията за резултат от договарянията не се оправдаха, цитира го организация Новости.

Медински изяснява, че съветската делегация се е надавала на срещата да се подпише най-малко протокол, само че това не се е случило. Също по този начин съветските представители са сложили без заобикалки въпроса със зачитането на филантропичните коридори и са изразили вяра на следващия ден те да проработят.

Припомняме, през последните дни Русия и Украйна два пъти бяха , които на процедура обаче не проработиха, като двете страни взаимно се упрекнаха, че ги попречват. Вчера беше обявено, че при.

Днес такива бяха оповестени за Киев, Мариупол, Харков и Суми, само че посочените направления бяха за евакуация към... Русия и Беларус. Самата украинска страна съобщи, че такива коридори въобще не е имало.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР