Михаил Билалов злобно нападна Ники Кънчев за Стани богат“! Огроменн

...
Михаил Билалов злобно нападна Ники Кънчев за Стани богат“! Огроменн
Коментари Харесай

Билалов злобно нападна Ники Кънчев за „Стани богат“!

Михаил Билалов злобно атакува Ники Кънчев за „ Стани богат “! Огроменн скандал е напът да избухне! А повода за това е държанието и острият език на Михаил Билалов по отношение на сътрудника му Ники Кънчев. Билалов, който стана любим на феновете като водещ на „ Стани богат “, през днешния ден е на косъм да изгуби уважението им.

Той си разреши противен коментар по адрес на Кънчев като отговори на въпрос на почитатели.

Те го попитаха какво мисли за воденето на Ники Кънчев. А Билалов шокиращо отвърна, че ЕГН-то му не му разрешава да разяснява, а и възпитанието също.

Тези хапливи и искрено саркастични думи са ясни и не е нужно Билалов да изяснява каквото и да било повече. Странно е за какво обаче той показва злост към сътрудника си, който – първо – не му е взел мястото и второ – Ники е първият водещ на предаването у нас въобще. Както знаем, Билалов напусна самичък и по свое предпочитание, тъй като се оказа покрит от задължения. А злите езици приказват, че злоупотребявал с алкохол по време на предаването и това била причина постоянно да влиза в пререкания с екипа.

За разлика от него, Кънчев на няколко пъти се изрече ласкаво и му благодари за воденето на „ Стани богат “ през последните години.

Грубостта на Билалов не се понрави на потребителите. Те го укориха, че е озлобен и в случай че има в действителност образование и разсъдък, не би приказвал по този начин.

 

Източник: Crimesbg.com

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория  България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР