Михаела вече е пълнолетна и за да отбележи подобаващо този

...
Михаела вече е пълнолетна и за да отбележи подобаващо този
Коментари Харесай

Щур купон организира Бони за 18-ия рожден ден на дъщеря си, въпреки пандемията

Михаела към този момент е пълнолетна и с цел да означи уместно този по този начин значим за всеки младеж ден, тя си пожела ваучър, видя HotArena.

По време на пандемия обаче това е комплицирано изпълнима задача. Въпреки пречките Бони съумя да откри връзка и да провежда частно празненство за " до 15 индивида ", тъкмо по този начин, както е по условие на здравните управляващи. Дали приятелите на Миа, както е артистичният псевдоним на красивата наследница на Бони, са били в границите на допустимата численост, остава мистерия. От късите видеа, които Мишето пусна в обществените мрежи, се вижда, че е поканила в действителност най-близките си другари и съученици. Като единствен звезден посетител се открои Лоренцо на Софи Маринова. Той пръв честити рождения ден на своята връстничка в мрежата, като пусна и тяхна обща фотография от тържеството.

Миа залага на блестяща къса рокля в златист колорит. Ученичката посети наложителните за сходно събитие коафьор и гримьор. Украсата на празненството беше също напълно в злато. Специален посетител диджей се грижи за положителното въодушевление на пубертетите, а Миа и майка й Бони не пропуснаха да поздравят приятелите си с няколко обичани части, изпети от тях.

Бони не пропусна да изрази страстите си към този специфичен ден в мрежата. Тя написа обръщение, като показа и няколко бебешки фотоси на към този момент порасналата си щерка. " 18 години. Точно толкоз време от момента, в които се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна поддръжка в най-светлите, щастливи и не чак толкоз моменти. 18 години рамо, на което споделям, и наслада, и победи, и горест, 18 години обич Честито пълноправие, към този момент пораснала Михаела. Вече си готова и е време самоуверено сама да закрачиш по дългия, стръмен път на живота. Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш! Бъди заобиколена от верните хора, които да те наставляват и да сочат вярната посока. Не се предавай пред нито една компликация, тъкмо както те е учила мама! ", написа Бони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР