Михаела Маринова се бори за трудна любов с мъж, чиято

...
Михаела Маринова се бори за трудна любов с мъж, чиято
Коментари Харесай

Михаела Маринова заби женен мъж

Михаела Маринова се бори за сложна обич с мъж, чиято идентичност не разкрива. Тя разкри потресаваща история за мъжът, в който е влюбена. 

Разкритията на Мишето накара почитателите й да си мислят, че има връзка с женен мъж. Поне натам водят думите на дребната певица, която се опасява от това да се бори за любовта. 

" Имам обич, само че с индивида връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и доста ме е боязън да не го изгубя, тъй като към този момент няколко пъти сме се губили. Той ми оказа помощ да съм по-добрата версия на себе си с появяването си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не желая да го изгубвам ", показа Михаела при гостуването си в  " Животът по автентичен случай ".

Изпълнителката на " До безспир " приказва намерено и за раздялата с футболиста Александър Дюлгеров. Твърди, че са се разделили като другари. Вече не гледали в една посока в бъдещето и решили да приключат връзките си. Имали са миг, в който са мислили за дете, само че пък пътищата им се разделят. 

" Сега ме връхлетя обич, която е невъзможна, само че доста мощна ", твърди Мишето, като евентуално приказва за женен мъж.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР