Михаела е ученичка във Професионалната гимназия по романски езици “Георги

...
Михаела е ученичка във Професионалната гимназия по романски езици “Георги
Коментари Харесай

Михаела Едрева е новата Кралица на Бургас

Михаела е ученичка във Професионалната гимназия по романски езици “Георги Стойков Раковски”. Девойката учи интензивно британски език и е танцьорка по спортни танци. Нейни подгласнички станаха 16- годишната Уляна Иванова и 18- годишната Джулия Мицова, която завоюва благосклонностите на публиката и сграбчи лентата “лице на публиката”.

Конкурсът Кралица на Бургас се организира за осма, поредна година. Той е част от веригата Мис България. Тазгодишната носителка на купата Михаела Едрева ще показва Бургас на Мис България през есента в столицата.

Конкурсът мина в три стадия. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и италиански бижута. Във втори тур претендентките за купата дефилираха с бански костюми. Финалния, трети тур, мина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

Водещи на състезанието бяха Ива Екимова и Валентин Асенов. Домакин на събитието беше летниа спектакъл в Бургас. Конкурсът се радва на голям интерес от поданици и посетители на морскиа град.

Гвоздеят на програмата бе шоу-спектакъла “Fashion Memories” на бургаския фризьор Тодор Тодоров, който представяше тоалети и прически от разнообразни столетия под звуците на емблематични песни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР