Мигрантският поток е насочен предимно през България, защото у нас

...
Мигрантският поток е насочен предимно през България, защото у нас
Коментари Харесай

Чуков: Мигрантският поток е насочен предимно през България, защото у нас има големи луфтове

Мигрантският поток е ориентиран най-вече през България, тъй като у нас има огромни луфтове. Гърция промени законодателството си и към този момент са безкомпромисни. Те имат доста забавен метод - за каналджийство се дават 20 години затвор или съдействие с полицията. Трафикантите са от друг вид, би трябвало да бъдат принудени да работят с българските управляващи. Това съобщи арабистът Владимир Чуков в ефира на Нова телевизия.

" Случаите с преминаващи бежанци просто към този момент повече доближават до медиите, няма мигрантски взрив. Миналата седмица у нас умря сирийски мигрант, последните 10 дни са общо четирима. Това са хора, които минават през нашата територия. Властите би трябвало да влязат в самата каналджийска мрежа. Два вида мигранти се появяват в България - сирийци и афганистанци ", разясни още той.

" Има политици, които приказват за сирийска окупация. В Тунис президентът сподели, че към този момент не могат да устоят на мигрантския напън от Африка. Той е всеобщ, не е единствено у нас. Няма по какъв начин при обстановката в Африка да не дойдат гладни и жадни хора. В Сирия междинната заплата е 35 $, хората идват насам за по-добър живот ", акцентира Чуков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР