Мигрантският натиск отново взе жертви. Този път полицаи. Къде е

...
Мигрантският натиск отново взе жертви. Този път полицаи. Къде е
Коментари Харесай

ВМРО: Мигрантският натиск отново взе жертви. Този път полицаи. Къде е държавата?

" Мигрантският напън още веднъж взе жертви. Този път служители на реда. Къде е страната? Докато „ мощните на деня “ се боричкат за власт, цената я заплащат българите – с живота си! "

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка злополуката в Бургас, при която починаха двама униформени. 

Ето какво още написа в нея:

" Безвластието към този момент не е просто рисково. То е пагубно. Година и половина политически спектакъл и неистини доведоха страната до цялостен колапс. Днес чувството е като през 2014 година – тълпи с незаконни мигранти, гонки, престрелки и жертви. Въпрос на време е София да се трансформира в бежанско гето, каквото беше тогава. Въпрос на време е да се върнат набезите, грабежите, изнасилванията и убийствата на почтени българи.

Докога?

Чувството за правдивост и за сигурност от дълго време изчезнаха в България. Когато преди 8 години ние от Вътрешна македонска революционна организация дружно с други патриотични обединения обявихме война на незаконната миграция и като част от Народното събрание, а по-късно и от ръководството на страната, я прекратихме, бяхме хулени и упреквани в нехуманност от неолибералните клакьори. А през днешния ден, когато същите тези марионетки на Съединени американски щати, Русия и „ батковците “ от Европейски Съюз се преоблякоха в костюми, станаха политици и овладяха страната, виждаме до къде ни доведоха. Двама млади служители на реда дадоха живота си по време на работа, в опит да вкарат ред в хаоса, който ръководството на Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия сътвориха. И гибелта на тези млади мъже би трябвало да тежи на тяхната съвест. Ако имат такава!

За следващ път ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме за нулева миграция. Държавата би трябвало да разгласи война на каналджийството и да върне спокойствието и сигурността на българските жители. Само крути ограничения сега могат да спрат това безсистемно прекосяване на мигранти. Ако не се реагира незабавно, е единствено въпрос на време да станем очевидци на още сходни трагични произшествия.

Докато Политическа партия, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Демократична България и Възраждане се замерват по студията с обиди и нападки кой чий чуждопоклонник е, страната се разпада. Мигрантите безчинстват, а циганските гета тормозят хората в дребните обитаеми места. Всичко това е резултат от кръвожадната упоритост за власт непременно. Власт за персонална полза, не в полза на българските жители.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме служебния кабинет да приключи тези безчинства с цената на всички законови средства. Обявяваме се за нулева миграция и нулева приемливост към тези, които не зачитат законите и Конституцията на Р България!

България над всичко! "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР