Миглена Каканашева напоследък доста по-рядко се изявява в социалните мрежи.

...
Миглена Каканашева напоследък доста по-рядко се изявява в социалните мрежи.
Коментари Харесай

От ареста с любов! Рончев с романтичен жест към Мегз

Миглена Каканашева в последно време много по-рядко се изявява в обществените мрежи. След като дизайнерката се снабди с обвинявания за машинация, подбуждане и отнемане изявленията ѝ внезапно понижиха, за разлика от визитите й в съда, дружно с изгората ѝ Румен Рончев. Навръх празника на влюбените - Свети Валентин обаче тя изля душата си в обществените мрежи. Причина за това се оказа непредвиден подарък за Мегз.

В Инстаграм тя пусна стори, от което излиза наяве, че въпреки обичаният ѝ да е зад решетките, той е намерил метод да я зарадва.

" Изживях най-големия призрачен сън в живота си и от дълго време не съм била толкоз щастлива, ще ви покажа повода за моето благополучие ", споделя Мегз и обръща камерата към кошница с цветя и плюшено мече. " Това е от мъжът ми. Представяте ли си той е намерил метод даже и от пандиза. Написал ми е и картичка ", споделя още тя.

От текста на посланието излиза наяве, че той ѝ се извинява и ѝ се изяснява в обич. " Никога повече няма да те предам ", написа в картичката.

Мегз споделя и по какъв начин е от тези " сантиментални глупачки ", които правят оценка обстоятелството, възлюбеният се е сетил даже с цветята.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР