Миелолипомите на надбъбречните жлези са тумори, състоящи се от мастна

...
Миелолипомите на надбъбречните жлези са тумори, състоящи се от мастна
Коментари Харесай

Рецепти на руски лечител вършат чудеса

Миелолипомите на надбъбречните жлези са тумори, състоящи се от мастна тъкан и хемопоетични детайли, напомнящи костен мозък. Те постоянно са доброкачествени и елементарно се разпознават с компютърна томография или магнитен резонанс.

Миелолипомата е кръговиден, ясно отграничен възел, който не заплашва живота на индивида и може да не се наложи интервенция, написа zdrave.to.

Лечебните растения могат да оказват помощ да се избегне интервенцията. Руският национален врач Вячеслав Варнавски предлага следното дейно средство. Използва се репей, само че по специфична методика на подготвяне и банкет. Най-добре е да се стартира с потреблението на огромни листа от репей.

Към 800 мл сок от листа се прибавят 200 мл водка, сместа се разбърква и се слага в ледник за една седмица. Тази порция е задоволителна за един лековит курс. Приема се по 1 супена лъжица, 3 пъти дневно, половин час преди ястие, в същото време изпивайки половин чаша вода.

Това средство е доста дейно, само че е единствено половината от лечебния курс. След като приключите първия стадий по гореописания метод, продължете лекуването, само че към този момент с млади листа от репей. Те се измиват и се слагат в хладилника. Сокът от тях е кадърен за банкет в продължение единствено на три дни. Т.е. на всеки три дни би трябвало да се снабдявате с нови млади листа. Пие се по строга скица, без да се пропуща нито един ден.

Първия и втория ден - по 1 чаена лъжичка, 2 пъти дневно, 45 минути преди ястие.

Третия и четвъртия ден - по 1 чаена лъжичка, 3 пъти дневно, 45 минути преди ястие.

Следващите дни - по 1 супена лъжица, 3 пъти дневно, 45 минути преди ястие.

Необходимо е да изпиете по тази скица не по-малко от половин литър от този сок.

Препоръчва се лекуването с репей да се съчетае с банкет на една от следните смеси от лекарствени растения - първо едната примес, след това другата.

- Смесете в равни количества полски хвощ, невен, динка, мечо грозде, живовляк и черен оман. Залейте 1 супена лъжица от примес от смлените билки с 300 мл гореща вода, оставете сместа да престои 3 часа, прецедете и пийте по 2 супени лъжици, 3 пъти дневно, преди ястие. Лечебният курс е 3-4 месеца.

- Смесете в равни количества шипкови плодчета, корен от глухарче, корен от цикория, жълт кантарион и бич. Залейте 1 супена лъжица от примес от смлените билки с 300 мл гореща вода, сложете за 5 минути на муден огън, след което да престои 2 часа, прецедете и пийте по 2 супени лъжици, 3 пъти дневно, преди ястие. Лечебният курс е 3-4 месеца.

По време на лекуването пийте постоянно зелен чай. Или още по-добре, чай с мляко по следния метод: залейте с половин чаша гореща вода 1 чаена лъжичка зелен чай и оставете за 5 минути. През това време сложете млякото да заври, излейте чая в друга чаша и долейте догоре с мляко. Пийте всяка заран на гладно от тази напитка, добавяйки малко мед 20 минути преди ястие, както и вечер 20 минути преди лягане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР