Мидтиланд победи Брага с 3:2. Датският тим по този начин

...
Мидтиланд победи Брага с 3:2. Датският тим по този начин
Коментари Харесай

Мидтиланд завърза интригата в групата на Лудогорец

Мидтиланд победи Брага с 3:2. Датският отбор по този метод постави точка на разногласието с Лудогорец за място в Лигата на конференциите и завърза борбата с португалския отбор за място в Лига Европа и през пролетта. Датският тим е с осем точки, до момента в който мореплавателите са с една повече.

Домакините стартираха чудесно дуела и съумяха да поведат още във 2-ата минута, когато Ерик Свиатченко бе на точното място и означи.

Постепенно гостите усилиха оборотите и притиснаха противника си, само че Мидтиланд залагаше на организирането на рискови контраатаки.

Брага съумя да възвърне равенството две минути преди края на първото полувреме, когато звездата на отбора Рикардо Орта бе прецизен.

Домакините стартираха добре и през втората част и три минути след съдийския сигнал още веднъж излязоха напред в резултата. Густав Исаксон бе на точното място и осъществя.

Португалският отбор подвигна оборотите в идващите минути и притисна противника си. Воденият от Карлос Карвалял тим се настани в половината на гостите и с рискови офанзиви застрашаваше вратата на Йонас Лосл. Това даде резултат в 85-ата минута, когато Галено осъществя красиво и за повторно възвърне равенството.

Дълбоко в добавеното време на дуела домакините стигнаха до успеха след попадение на Евандер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР