Microsoft подобрява приложението за презентации PowerPoint с функции на изкуствен

...
Microsoft подобрява приложението за презентации PowerPoint с функции на изкуствен
Коментари Харесай

Microsoft вгражда изкуствен интелект в PowerPoint

Microsoft усъвършенства приложението за презентации PowerPoint с функционалности на изкуствен интелект. Едно от нововъведенията ще бъде виртуалният асистент Presenter Coach.

Благодарение на новата функционалност, основана на изкуствен интелект, по време на подготовка на презентация потребителят ще вижда на екрана статистика за скоростта на речта си, вести за потреблението на повтарящи се думи и даже мнения от виртуалния асистент, че единствено чете текста от слайда. В края на всяка подготовка, презентаторът ще получава обстоен разбор с рекомендации за спомагателна процедура, отбелязва The Verge.

Виртуалният асистент ще бъде вграден към PowerPoint от лятото на тази година в онлайн режима на програмата. Системата ще бъде налична в началото единствено на британски език, само че от Microsoft разкриват проекти последователно да усилят броя на поддържаните езици.

След прибавяне на основни думи в празен образец на презентация, PowerPoint автоматизирано ще предлага подбрани фотоси, които ще отразяват смисъла на прелюдия текст, както и разновидности на стилове и цветно оформление. Благодарение на усъвършенстваните функционалности на приложението, чиновниците в фирмите ще получават рекомендации за оформяне на презентациите в сходство с корпоративния жанр.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР