Microsoft извади от обръщение скандална реклама на шутъра PlayerUnknown’s Battlegrounds,

...
Microsoft извади от обръщение скандална реклама на шутъра PlayerUnknown’s Battlegrounds,
Коментари Харесай

Microsoft премахна реклама на PlayerUnknown's Battlegrounds, изкопирана от фен

Microsoft извади от послание скандална реклама на шутъра PlayerUnknown’s Battlegrounds , откакто консуматор се оплака, че компанията безочливо е копирала негова фенска илюстрация.

Reddit консуматор с прякора macsterr се натъкна на неприятна изненада, когато видя новата реклама на Microsoft, отдадена на онлайн сензацията. Изненадващо, тя съдържа нездрави прилики с концептуална илюстрация , която индивидът е основал и постнал онлайн цели два месеца по-рано.

Изображението на фена демонстрира PUBG персонаж, нагазил във висока трева, която като че ли е покълнала върху Xbox One S. На декор има ясно небе с облаци.



Изображението на Microsoft демонстрира PUBG персонаж, нагазил във висока трева, която като че ли е покълнала върху Xbox One S. На декор има ясно небе с облаци.

Открийте разликите .

Оригиналното изображение е забелязано над 64 000 пъти , тъй че е много евентуално някой от Microsoft да се е натъкнал на него, само че потребителят не е указан по никакъв метод като негов основател.

PUBG излезе за Xbox One на 12 декември и незабавно провокира рецензия поради слабата си техническа оптимизация . Това наложи стартирането на 4.7GB пач единствено след седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР