Миа Калифа се превърна в едно от най-видните имена в

...
Миа Калифа се превърна в едно от най-видните имена в
Коментари Харесай

Фенове помагат на Миа Калифа да свали видеата си от сайтове за възрастни

Миа Калифа се трансформира в едно от най-видните имена в промишлеността за възрастни, като тя се снима в продължение на сао три месеца сред 2014 и 2015 година За този интервал тя е взела участие в 11 видеа, само че сигурно до ден сегашен е измежду най-търсените имена в еротичните уеб страниците, написа dariknews.bg.

Калифа реши да се отдръпна от промишлеността, откакто стартира да получава смъртни закани от „ Ислямска страна “. Причината за заканите бе еротично видео, в което тя е облечена в хиджаб. Самата Миа е от ливански генезис и е възпитана като католичка. Именно арабският ѝ тип се е сторил забавен за създателите на съответното видео.

В изявление за радио BBC 5 тя споделя, че преди съответната сцена тя категорично е предизвестила режисьора, че се тормози:

" Казах на режисьора, че ще направи по този начин, че да ме убият! Около седмица по-късно заканите започнаха. Целият Близък изток беше след мен... "

Днес Миа Калифа е състезателен коментатор, модел и инфлуенсър, само че контузията от предишното не е забравена. Бившата порноактриса споделя, че има проблеми с компанията Bang Bros., която по думите ѝ се е възползвала от нейната неумелост и по-късно е направила доста пари на неин тил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР