Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината

...
Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината
Коментари Харесай

Мия Халифа за разликата между порното и армията

Миа Халифа е някогашна порно актриса, за която евентуално половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са осведомени с кариерата ѝ.

Миа Халифа е американка с ливански корени, която има няколко кино лентата за възрастни. И въпреки че кариерата ѝ продължи към три месеца, тя се трансформира в една от най-големите звезди в промишлеността.

Наскоро някогашната порно звезда сподели, че да служиш в американската войска е " по-лошо " от това някой да продава тялото си онлайн.

Това показа самата Халифа в диалог в TiKTok с комедиантката Зиве Фумудо, а тъкмо този фрагмент от изявлението към този момент има над 3 млн. реакции и споделяния в обществената платформа.



Фумудо пита Миа каква е разликата от това да си в OnlyFans, да си във филми за възрастни и да си холивудски артист, и дали във всички случаи не става въпрос за търговия с тялото.

" Има ли разлика сред тези три неща, или в последна сметка всички продаваме телата си по някакъв метод? ", продължава въпроса си комедиантката. На това питане Халифа е безапелационна.

" Честно казано, мисля, че в случай че се придържаме към определението, че продаваш тялото си, да си в армията, и по тъкмо в американската войска, е по-лошо от това да си в OnlyFans ", дава отговор Халифа. " Да си в армията значи да продаваш тялото си на държавното управление ", уверена е тя.

В диалога тя изяснява, че доста млади дами прибягват до порното или до платформи като OnlyFans, с цел да платят високите си такси за лицей и университет, както и да се отърват от бедността, в която са родени. После тези дами обаче доста мъчно се отърсват от стигмата, че са били в порно сектора, въпреки и да на са наранили никого.



" Ефектите от воденето на война са потвърдени и дълготрайни - инвалидизация, трайни физически увреждания, посттравматичен стрес ", изяснява Миа Халифа.

" Аз имам цялостен надзор над тялото си, даже и да фотографирам порно. Един боец няма права над тялото си ", безапелационна е Миа Халифа.

Думите на някогашната порно актриса провокираха спорни реакции и мнения. Мнозина считат, че тя е изцяло права и че да раняваш и убиваш хора поради страната си е неправилно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР