Мейсън Грийнууд засили охраната на луксозното си имение, след като

...
Мейсън Грийнууд засили охраната на луксозното си имение, след като
Коментари Харесай

От страх: Грийнууд засили охраната си, клубът връща фланелки с името му

Мейсън Грийнууд ускори защитата на първокласното си имение, откакто беше освободен под гаранция след ареста за обезчестяване и обвиняванията в това действие.

20-годишният нападател на Манчестър Юнайтед прекара три нощи в ареста, разпитван от полицията по съмненията в обезчестяване, полово принуждение, побой и закани за ликвидиране.

Изглежда Грийнууд е засилил сигурността в имението си в Боудън, само че не е известно къде се намира сега.

Двама охранители са видяни да стоят на стража пред дома му. В имението бе конфигурирана система за домашна сигурност, която може да се свърже с осем разнообразни камери, употребявайки 4К резолюция.

Първоначално Грийнууд беше арестуван в съмнения за обезчестяване и побой, само че полцияита удостовери, че той също е бил разпитван за полово принуждение и закани за ликвидиране.

Той беше отхвърлен за неопределен срок от Манчестър Юнайтед часове, откакто обвиняванията се появиха в обществените мрежи.

Футболистът, чиято заплата в Манчестър Юнайтед е 75 хиляди паунда на седмица беше арестуван в неделя, откакто полицията нахлу в дома му.

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предприеме забавна акция. От щаба на Червените дяволи имат намерение да създадат жест към своите почитатели, които са си закупили фланелка с името на Мейсън Грийнууд. В неделя той бе задържан и му бе повдигнато обвиняване за обезчестяване и побой.

Всеки един от тях ще има опцията да върне фланелката си и да вземе нова с името на различен състезател. И това изцяло гратис.

Самият Грийнууд към този момент бе отхвърлен от подготвителния развой на Манчестър Юнайтед до второ разпореждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР