Мейсън Грийнууд се очаква да дебютира за новия си тим

...
Мейсън Грийнууд се очаква да дебютира за новия си тим
Коментари Харесай

Стана ясно кога Грийнууд ще дебютира за Хетафе

Мейсън Грийнууд се чака да дебютира за новия си отбор Хетафе още тази неделя, оповестява вестник " Сън ".

Нападателят, който не е играл формален мач повече от година и половина, бе пратен в испанския клуб чартърен, след ареста му и обвиняванията в побой и опит за обезчестяване на приятелката си и дългото следствие против него.
 В Хетафе ахнаха от Мейсън Грийнууд
В Хетафе ахнаха от Мейсън Грийнууд

Дебютира още против Осасуна

Според британския таблоид обаче, той е впечатлил съществено треньорите по време на тренировките, които води с тима към този момент от десетина дни и в следствие евентуално ще запише дебют още против Осасуна в края на седмицата, въпреки и по-вероятно да е да влезе от пейката.

" Мейсън бе много обезпокоен за това по какъв начин ще бъде признат от новите си съотборници, само че бе посрещнат доста топло. Това бързо го накара да се чуства спокоен и може да мисли единствено за футбол, откакто в Англия в един интервал даже се притесняваше да излиза на улицата. Треньорите също са доста удовлетворени и желаят да го пуснат в игра колкото се може по-рано " съобщи източник непосредствен до Грийнууд.

По време на кариерата си в Юнайтед нападателят стигна и до националния тим на Англия, само че последното му присъединяване в формален дуел е от 22 януари 2022-а година против Уест Хям.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР