МЕТРО България инициира промяна в търговската си политика и ценовата

...
МЕТРО България инициира промяна в търговската си политика и ценовата
Коментари Харесай

Търговецът Георги Неделев: С Цени на ниво купуваш повече, ...

МЕТРО България инициира смяна в комерсиалната си политика и ценовата си тактика в поддръжка на бизнес клиентите под наименованието „ Цени на равнище “ („ Вземи повече, спести повече “). Промяната цели да подсигурява бистрота и оптималната атрактивност на цените и продуктите в границите на бизнес взаимоотношенията сред комерсиалната верига и професионалните  <210> клиенти. Сред тях са притежателите на верига супермаркети в Стамболийски и Цалапица -  братя Неделеви. Разговаряме с Георги - един от съдружниците в фамилния бизнес.

" Партнираме си с МЕТРО през цялото време, когато веригата стъпи в България преди повече от 20 години. За повече от две десетилетия тя се потвърди с акуратност и преданост към сътрудниците си, по тази причина избираме да работим с нея. МЕТРО предлага качествено обслужване на клиентите си както на дребно, по този начин и на едро и непрестанно се стреми да обогатява асортимента и да усъвършенства ценовата си политика в името на клиента. Много сме удовлетворени от новата им комерсиална политика - „ Цени на равнище “, в която са включени над 4000 хранителни и нехранителни артикули, обозначени със зелени етикети. Програмата е извънредно гъвкава и направена по този начин, че купуваш повече, само че и пестиш повече поради специфичните отстъпки, които дава. Това е тип бонус както за клиентите, които купуват на дребно, по този начин и за търговци като нас, които зареждат на едро. С „ Цени на равнище “ започнахме от първо равнище и вървим напред. Купуваме главно артикули, които са най-изгодни и като цени, и като търсене от клиентите “, изясни Георги Неделев.

Той регистрира, че хранителният отрасъл е комплициран, а най-големите компликации идват от безпаричието на народа. Хората от ден на ден се ориентират към стоките на промоция, което не е добре нито за тях, нито за търговеца, признава Неделев. Въпреки това той харесва работата си и има упоритост да се развива. Конкуренцията на огромните вериги за търговия на дребно не го плаши - в противен случай, съумява да я пребори с доста труд, а това му дава още по-голям хъс и тласък.

Бизнесът на тримата братя Неделеви датира от 1992 година Първоначално те и татко им отглеждат дини и домати. Парите, които припечелват, влагат във фурна за самун. Постепенно я уголемяват и откриват дребен хранителен магазин, а след 4-5 година режат лентата на втори. Днес обектите им за хранителни и други артикули в Стамболийски и Цалапица са пет, а личният състав е близо 150 индивида. Ангажиментите са строго разпределени сред братята и татко им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР