Методи Томанов може да стане спортен директор или главен скаут

...
Методи Томанов може да стане спортен директор или главен скаут
Коментари Харесай

Методи Томанов обмисля предложение от ПФК Левски

Методи Томанов може да стане състезателен шеф или основен скаут на Левски. Още преди месец той е получил предложение от “сините ”, само че към момента не е дал финален отговор.

Той е издирван от още няколко родни клуба, измежду които втородивизионните ЦСКА 1948 и Арда. Освен това има оферти и от чужбина - две от Европа и едно от Южна Америка.

Томанов се раздели с Лудогорец през есента, откакто бе в основата на седемте следващи трофеи на “орлите ”. Интересът към него е пристигнал още през януари и тогава са били извършени първите диалози. Очаква се той да даде финален отговор след дербито с ЦСКА-София или най-късно след Общото заседание на 6 март. На този стадий Томанов изчаква и обмисля офертите към него, само че не бърза с отговора си.

Той е работил с Васил Божков в ЦСКА, където бе асистент на Стойчо Младенов през сезон 2002/2003 година, когато “червените ” печелят шампионската купа. Тогава Божков бе притежател на “Армейците ”, а Томанов с изключение на асистент треньор, бе още и анализатор и скаут на отбора, напомня Тема: Спорт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР