Методи Деянов официално застава начело на детско-юношеската школа на ЦСКА

...
Методи Деянов официално застава начело на детско-юношеската школа на ЦСКА
Коментари Харесай

Легендарен любимец на Сектор Г стана директор в ЦСКА 1948

Методи Деянов публично застава отпред на детско-юношеската школа на ЦСКА 1948, оповестиха „ алените “ посредством формалния си клубен уебсайт.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

„ Новият шеф на Академията на „ алените “ реализира сделка с управлението и се трансформира в следващата „ армейска “ легенда, която влиза в управата на клуба!

Деянов ще бъде виновен за цялостното развиването на школата, изискванията на работа, подобряването на равнището на обособените тимове, подбирането на подобаващите треньорски фрагменти и обезпечаването на готови състезатели, които последователно да създадат прехода си в третия, втория и първия тим на клуба. Специалистът ще управлява детско-юношеската школа дружно с административния шеф Стефан Сотиров и основния скаут Спас Джевизов.

Методи Деянов е един от любимците на „ армейската “ аудитория. Атакуващият полузащитник от близкото минало изигра 192 мача с алената фланелка, в които означи 36 гола. В добавка към това халфът постоянно се е отличавал с креативност в играта, акуратен пас и ловко диригентство на полузащитата. Страстта, с която защитаваше армейската емблема, пък го остави вечно в сърцата на почитателите на ЦСКА. С тима Деянов печели дубъл – купата и Купата на България през сезон 1996/97. През 1998/98 победи още веднъж с „ армейците “ във втората по значителност конкуренция у нас.

Въпреки тежките контузии, които претърпява, Деянов играе роля при едни от най-големите триумфи на ЦСКА в края на предишния век и началото на този. Незабравими остават и дуелите за Купата на УЕФА против украинския Шахтьор Донецк през 2001 година, когато с прелестните си пасове взе участие и в трите попадения при домакинската победа с 3:0, а на реванша бележи в 90-ата минута при провалянето с 1:2.

След приключването на дейната му спортна кариера е бил скаут и треньор в школата на ЦСКА, както и помощник-треньор в първия отбор на клуба. Той е някогашен селекционер и на националните тимове на България до 17 и до 19 години. През предходната година пък управлява Академията на Царско село.

Приветстваме с добре пристигнал в ЦСКА още един огромен Армеец!

Пожелаваме на Методи Деянов здраве и доста триумфи с клуба!

САМО ЦСКА! “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР