MetaMask, водещ крипто портфейл, обяви, че скоро ще стартира нова

...
MetaMask, водещ крипто портфейл, обяви, че скоро ще стартира нова
Коментари Харесай

Крипто портфейлът MetaMask представя нова актуализация тази седмица

MetaMask, водещ крипто портфейл, разгласи, че скоро ще започва нова функционалност, наречена " смарт транзакции ". Тази функционалност, която ще бъде въведена тази седмица, бележи първата от поредност актуализации, съобразени с неотдавна показаната пътна карта на портфейла.

Разработена от Consensys, функционалността има за цел да смекчи резултата на оптималната извличана стойност (MEV), като евентуално понижи таксите за транзакции за потребителите.

Надеждният крипто портфейл е от решаващо значение за вложителите в цифрови активи, като предлага по едно и също време сигурност и лекост на потребление. От основаването си през 2016 година MetaMask непроменяемо води в промишлеността в тези области. Предстоящата функционалност “смарт транзакции ” съставлява уговорката на MetaMask да резервира позицията си на най-хубав избор за потребителите на Етериум .

Тази новаторска функционалност разрешава транзакциите да се подават във “виртуален мемпул ”, преди да бъдат финализирани в блокчейна. Тази тактика оказва помощ да се предпазят потребителите от тактиките на MEV, които включват нечестни действия като пренареждане на транзакциите или така наречен “фронт-рънинг ”, сходни с сходни практики в обичайните финанси, които по принцип не се утвърждават.

Практиките на MEV могат да окажат неподходящо влияние върху мрежата на Етериум, увеличавайки разноските за транзакции и забавяйки времето за обработка. Джейсън Линехан, шеф “Специални механизми ” в Consensys, съобщи пред Coindesk , че тези практики губят почти $400 милиона годишно.

Новата функционалност е предопределена освен за отбрана от MEV, само че и за поддържане на поверителността и целостта на транзакциите, което я отличава от частния мемпул. Въпреки че има опасения по отношение на евентуалната концентрация, Consensys твърди, че тази функционалност може доста да се оправи със скритите разноски, които понастоящем тормозят Етериум, което я прави извънредно значима разработка в продължаващата еволюция на MetaMask и нейните оферти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР