Металург (Перник) водеше с 1:0 на Миньор (Перник) до 83-та

...
Металург (Перник) водеше с 1:0 на Миньор (Перник) до 83-та
Коментари Харесай

Екшън по пернишки! Мачът между Металург и Миньор беше прекратен, фенове на чуковете набиха съдията

Металург (Перник) водеше с 1:0 на Миньор (Перник) до 83-та минута в мач за Купата на България, само че дуелът по този начин и не приключи. В 83-тата минута на мача почитатели на гостите нахлуха на терена и удариха в главата страничния арбитър, след което основния арбитър приключи мача. Гостите нахлуха на терена и започнаха да чупят и да нападат почитателите на домакините.

" Металурзи " поведоха в мача в 8-тата минута след гол на Димитър Савов след асистенция на Марио Георгиев. До края та полувремето Металург изпусна да удвои резултата откакто се откри положително положения пред Денислав Балев.

Второто полувреме стартира с напън на гостите, само че до голова състояние не се стигна. Металурзи се затвориха и умората си сподели думата в последните минути се играеше единствено пред тяхната врата. В последните минути на мача втори жълт и червен картон получи Венцислав Василев от гостите.

Така се стигна до 83-та минута на дуела, когато срещата беше прекъсната. Очаква се да бъде присъден служенен триумф за Металург.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР