Meta разкри нови AI функции за редактиране на изображения и

...
Meta разкри нови AI функции за редактиране на изображения и
Коментари Харесай

Meta разкри нови AI функции за редактиране на изображения

Meta разкри нови AI функционалности за редактиране на изображения и основаване на стикери за Instagram.

Инструмент, наименуван " restyle ", е нещо като свръхзареден генеративен AI филтър и разрешава на потребителите да ремиксират своите съществуващи фотоси в друг тип. „ Помислете да въведете дескриптор като „ акварел “ или по-подробна подкана като „ колаж от списания и вестници, скъсани ръбове “, с цел да опишете новия образ и чувство на изображението, което желаете да създадете “, обясниха от компанията.
-->
Компанията също по този начин пресъздава нов инструмент, наименуван „ backdrop “, генеративна функционалност за зелен екран, задвижвана от AI. Потребителите могат да вкарват подкани като „ сложи ме пред полярно зарево “ ще сътвори нова версия на изображението с прибавен подобаващ декор. Компанията не прецизира по кое време рестайлингът и фонът ще бъдат налични за потребителите на Instagram, само че споделиха, че инструментите ще дойдат „ скоро “.

Публикациите, основани с потребление както на декор, по този начин и на рестайлинг, ще идват с етикети, показващи, че се употребява АI. 

Meta също сподели нови генерирани от AI стикери, които ще бъдат налични в Instagram, както и WhatsApp, Messenger и Фейсбук Stories. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР