Meta обяви новината в публикация, която трябваше да успокои потребителите,

...
Meta обяви новината в публикация, която трябваше да успокои потребителите,
Коментари Харесай

Messenger най-накрая се завръща в приложението на Facebook

Meta разгласи новината в обява, която трябваше да успокои потребителите, че Фейсбук не е нито " мъртъв, нито обречен на смърт "

Емил Василев преди 8 секунди 2 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 13:10 | 06.03.2023

Известен нидерландски сеизмолог предвижда трусове в 12 области на планетата

IT НовиниЕмил Василев - 17:00 | 06.03.2023

Забраната за 8K тв приемници в Европейски Съюз влиза в действие – ето по какъв начин Samsung я заобиколи

АвтомобилиИван Давидов - 9:40 | 05.03.2023

ТОП 10 на вълците в овча кожа измежду автомбилите

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Скоро Messenger ще се сплоти още веднъж с приложението Фейсбук. Обявено в обява в блога, която се пробва да успокои потребителите, че Фейсбук несъмнено не умира, Meta публично съобщи, че организира проби, за завръщането на Messenger назад в приложението на Фейсбук.

„ Скоро ще видите по какъв начин ще разтеглим това тестване “, написа в обявата ръководителят на Фейсбук Том Алисън.

Фейсбук и Messenger се разделиха за първи път през 2014 година, като тогава основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг съобщи, че съществуването на Messenger като настрана приложение разрешава „ по-добро преживяване “. През юни предходната година Алекс Хийт от The Verge заяви за проектите на Meta най-сетне да върне Messenger във Фейсбук, а консултантът по обществени медии Мат Навара също видя Meta да тества функционалността през декември предходната година.

Фейсбук прави смяната, с цел да се конкурира по-добре с TikTok, който има вградени варианти за известия, от които Фейсбук се оттърва преди съвсем 10 години.

В известието си Фейсбук също по този начин повтори, че в този момент има повече консуматори от всеки път.

„ Противно на известията в противоположен смисъл, Фейсбук не е мъртъв, нито умира, а в действителност е жив и преуспяващ с 2 милиарда дейни консуматори дневно„, написа Алисън. „ Хората употребяват Фейсбук освен с цел да се свързват с приятелите и фамилията си, само че и с цел да откриват и да се ангажират към това, което е най-важно за тях. “

Не е ясно обаче какъв брой от тези „ всекидневно “ дейни консуматори на Фейсбук са тези, които по нехайство са се впуснали да разгласяват в платформата. Доклад на The New York Times разкрива, че доста младежи и младежи в Instagram не са осъзнавали, че при регистрацията си в платформата са отбелязали квадратчето, което дава на Instagram позволение да споделя изявленията им във Фейсбук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР