Руснаците получават експлозивен „подарък“ в окупирания Енерходар – Украинското военно разузнаване

...
Местното съпротивително движение във временно окупирания град Енерходар, Запорожка област,
Коментари Харесай

Местното съпротивително движение във временно окупирания град Енерходар, Запорожка област, и специалните части на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна подари на руснаците специален подарък за руския ден на служителите на Федералната миграционна служба; броят на жертвите се установява.

Източник: пресслужбата на украинското военно разузнаване

Подробности: Отбелязва се, че в „Деня на служителите на Федералната миграционна служба на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация“, дрон достави експлозивен подарък точно навреме за празничната вечеря, която беше организирана в стая, преустроена за т.нар. на паспортизацията на улица Budivnykiv, 22.

В резултат на попадението в стаята избухна пожар и няколко екипа на линейки пристигнаха в сградата.

Разузнавачите отбелязват, че руски радиокомуникационен център, разположен на техническия етаж на 14-етажна сграда, беше ударен почти едновременно.

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Цитат:„Още един „подарък“ получиха офицерите от окупационната армия, които се настаниха в две превзети от тях вили в покрайнините на града.

Броят на нашествениците "пострадалите се установяват. Цивилното население не е засегнато."

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Следвайте ни на, нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР